Webbplatsen använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Burgsvik Group och våra samarbetspartner använder cookies och liknande tekniker (gemensamt "cookies") som behövs för att visa webbplatsen och för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Om du samtycker till det kommer vi också att använda cookies för analys- och marknadsföringssyften.

Besök vår Cookie Policy för att läsa mer om de cookies vi använder.

Du kan när som helst återkalla eller ändra ditt samtycke genom att klicka på ”Hantera cookies”, som du hittar längst ner på varje sida.

Välj vilka cookies du vill godkänna

På den här sidan sätter vi alltid cookies som är nödvändiga, d.v.s. som behöver användas för att sidan ska fungera ordentligt.

Om du samtycker till det kommer vi också att sätta andra typer av cookies. Du kan lämna eller ta tillbaka ditt samtycke till olika typer av cookies med hjälp av reglarna nedan. Du kan ändra eller ta tillbaka ditt samtycke när du vill, genom att klicka på länken "Hantera Cookies", som alltid finns tillgänglig på botten av sidan.

För att lära dig mer om vad de olika typerna av cookies gör och hur dina uppgifter används när de sätts, se vår cookiepolicy.

Dessa cookies är nödvändiga för att sidan ska fungera ordentligt, och sätts alltid när du besöker sidan.

Leverantörer Teamtailor

Dessa cookies samlar in information som hjälper oss att förstå hur sidan används.

Leverantörer Teamtailor

Dessa cookies används för att anpassa den marknadsföring du får se. I vissa fall utför de också ytterligare funktioner på sidan.

Leverantörer Youtube, Linkedin, Google
Hoppa till huvudinnehållet
Burgsvik Groups karriärsida

Vårt ansvar

Med storlek kommer ansvar, och vi är så pass stora att våra val gör skillnad.

Burgsvik Group i siffror

Omsättningsfördelning mellan Affärsområdena

Vårt ansvar

  • Därför är vi noga med att alltid göra så bra val som möjligt genom noga valda menyer, främja det ekologiska, arbeta mot matsvinn, källsortera det avfall och i den mån möjligt välja svenska råvaror.

    På merparten av våra enheter serverar vi nästan all vår mat på porslin istället för engångsmaterial. Detta gör att vi undviker över 80 ton av engångsartiklar från våra miljoner kunder varje år.

  • Arbetet för att minska den egna energiförbrukningen sker kontinuerligt. Vi strävar efter att övergå till förnybar energi i vår energianvändning och arbetar med att mäta och följa upp vår energiförbrukning regelbundet och systematiskt.

  • Det gäller på alla nivåer inom vår verksamhet. Vi har en stark tro på individens förmåga med en företagskultur som främjar denna tro. Vi är stolta över att vi har en majoritet av kvinnor i ledande positioner, och vi ser även att aktivitet och engagemang utanför arbetet är positivt.